Ervaringen

 • Dit zeiden klanten na een coachingstraject bij mij /
  This is what clients said about me about their experience during the coaching trajectories
  .

  HR Director

  Brechje was inspirational.  She was an excellent listener and really helped me on my journey.   Brechje was able to help me think about what I really wanted to do in my future career and this gave me confidence to do something different.  Would definitely use Brechje again!

  Medisch Acceptant, Hospitality industrie

  “Bij Brechje kon ik mijzelf zijn met mijn verdriet en mijn zorgen. Het feit dat we dit bespraken heeft voor mij veel goed gedaan. Een periode waar ik doorheen moest en nu weer verder ga met mijn leven.” 

  IT Consultant

  “Brechje luistert goed en vraagt goed door, zakelijk en duidelijk wanneer nodig zonder daarbij het warme en persoonlijke uit het oog te verliezen.” 

  Directeur Medisch Onderzoekscentrum

  “De aanpak om via de voor jou belangrijke waarden tot de kern van interne conflicten, drijfveren en ambities te komen was voor mij zeer effectief. Brechje gidste op een zeer persoonlijke en open wijze en wist snel tot de kern door te dringen. Ze gaf mij daarbij steeds het gevoel zelf ook van het coachingstraject te leren, wat mij motiveerde om me zo goed mogelijk voor de coaching in te zetten – zowel tijdens als buiten de gesprekken. Binnen en buiten het werk denk ik met grote regelmaat terug aan wat we hebben besproken. Ik kan hier zeker de komende tijd inspiratie uit putten om verder te groeien! 

  Former Strategy Manager, DNV GL Energy

  “I came away from my meeting with Brechje and had the feeling of profound ease and rightness. As in, I’m on the right path, and I can just let it unfold” 

  Executive Assistant, Energy

  “Ik heb Brechje leren kennen als een integere warme vrouw die als coach het vermogen heeft inzicht te geven, je aan het denken zet en je vooruit helpt de verandering in gang te zetten.” 

  Seminar chair

  “Brechje has been a great support in finding my way in further professional growth. She guided me in a strong, yet mild and compassionate way”

  MBB’er, Gezondheidszorg

  “Brechje geeft je meteen een gevoel van veiligheid en dat vind ik heel belangrijk. Alles mag, niets moet. Ze oordeelt niet en heeft heel veel geduld. Gedurende het traject blijkt er ineens een last van je schouders te zijn gevallen. Verklaren kan ik het niet maar ik ben haar er wel heel dankbaar voor!” 

  Product owner, Energy

  “Brechje helped me in the best possible way to the next big step in my carrier. She has made me see through practical and concrete tools to have confidence in myself. Conversations with Brechje are open and supportive. I felt restful but powerful after every session.”

  Executive Assistant, Overheidsinstelling

  “Brechje heeft aandacht voor mij als persoon en creëert een veilige omgeving om vanuit daar samen te werken aan gestelde doelen. Ze blijft de verbinding opzoeken.” 

  Project Manager, Creatieve sector

  “Brechje stelt precies de juiste vragen om je echt aan het denken te zetten. Aan de hand van praktische voorbeelden ga je elke sessie weg met nieuwe stof tot nadenken én nieuwe manieren om toe te passen op de werkvloer. Met haar scherpe oog op de doelen, zorgde ze voor een waardevol en leerzaam traject.”