Brechje

Professional Development, Human Recourses en Operations zijn sinds 2000, het begin van mijn loopbaan, mijn werkgebied. Ik werkte als HR professional bij McKinsey&Company, als consultant 3 jaar in Malawi en sinds 2015 voor Aberkyn. Deze jarenlange ervaring heeft mij gemaakt tot wat ik nu ben: een allround HR expert, met zakelijk inzicht en kennis van project management.

De laatste jaren heb ik mij ontwikkeld als coach. De combinatie van mijn expertise, mijn fascinatie voor het menselijk brein en het feit ik al mijn hele leven begaan ben met de mensen om mij heen, gaf mij het inzicht dat ik mensen wil helpen weer in hun kracht te staan. Mijn expertise focust zich rond de thema’s: Verlies – Verandering – Versteviging; Ik begeleid niet alleen professionals die willen groeien, maar ook mensen die te kampen hebben met verlies en verandering.

Het fundament van mijn coaching ligt in het gebruik van mijn eigen intuïtie, waarbij ik ook gebruik maak van verscheidene theorieën en oefeningen vanuit bijvoorbeeld Barrett Values, systemisch coachen, Byron Katie, Geweldloze Communicatie en IJsberg coaching. Hoe ik er ook kom, de setting is een interactieve coaching met als doel een persoonlijke groei, en een ontwikkeling van je zelfbewustzijn en zelfvertrouwen.

Naast de workshops en trainingen over professionele begeleiding bij verlies die ik heb gevolgd, heb ik een Europese certificatie tot ‘Intuïtief Coach’ en tot Barrett Values Consultant en ‘EFT Therapeut’. Daarnaast volg ik jaarlijks nieuwe opleidingen om mijn kennis en persoonlijke groei te verdiepen en verbreden. Mijn cliënten zijn (senior) managers, jonge talenten en support team medewerkers die zich verder willen ontwikkelen; op professioneel, of persoonlijk vlak.

Ik coach in het Nederlands en Engels. Het liefst in persoonlijke gesprekken, maar ook via video conference.

“Whatever you can do, or dream
you can, begin it – boldness has
genius power and magic in it”