Brechje

Professional Development, Human Recourses en Operations zijn sinds 2000, het begin van mijn loopbaan, mijn werkgebied. Ik werkte als HR professional bij McKinsey&Company, als consultant 3 jaar in Malawi en sinds 2015 voor Aberkyn. Deze jarenlange ervaring heeft mij gemaakt tot wat ik nu ben: een allround HR expert, met zakelijk inzicht en kennis van project management.

De laatste jaren heb ik mij ontwikkeld als coach. De combinatie van mijn expertise, mijn fascinatie voor het menselijk brein en het feit ik al mijn hele leven begaan ben met de mensen om mij heen, gaf mij het inzicht dat ik mensen wil helpen weer in hun kracht te staan. Ik begeleid niet alleen professionals in hun loopbaan, maar ook mensen in scheiding. Als ervaringsdeskundige weet ik alles over de moeilijkheden van een scheiding, maar ik zie ook mogelijkheden.

Ik ben gespecialiseerd in het coachen van mensen in een ‘afscheidssituatie’, ik weet veel over verschillende rouwsoorten en fasen, de daarbij horende communicatiestijlen en patronen. Hiervoor pas ik technieken toe zoals Barrett Values, systemisch coachen, Byron Katie, Geweldloze Communicatie en IJsberg coaching, maar ik werk ook veel vanuit mijn intuïtie. Hoe ik er ook kom, de setting is een interactieve coaching met als doel een persoonlijke groei, en een ontwikkeling van je zelfbewustzijn en zelfvertrouwen.

Naast de workshops en trainingen over professionele begeleiding bij verlies die ik heb gevolgd, ben ik gecertificeerd coach ‘Intuïtief Coachen’, ‘Succesvol Scheiden’ en Barrett Values Consultant. Mijn cliënten zijn (senior) managers, jonge talenten en support team medewerkers die zich verder willen ontwikkelen; op professioneel, of persoonlijk vlak.

Ik coach in het Nederlands en Engels. Het liefst in persoonlijke gesprekken, maar ook via video conference.

“Whatever you can do, or dream
you can, begin it – boldness has
genius power and magic in it”