Brechje

Professional Development, Human Recourses en Operations zijn sinds 2000, het begin van mijn loopbaan, mijn werkgebied. Ik werkte als HR professional bij McKinsey&Company, als consultant 3 jaar in Malawi en sinds 2015 voor Aberkyn.

De laatste jaren heb ik mij ontwikkeld als coach. De combinatie van mijn ervaring, fascinatie voor het menselijk brein en continue persoonlijke ontwikkeling, gaf mij het inzicht dat ik mensen wil ondersteunen in het weer in hun kracht te staan. Het is mijn ‘purpose’ om meer hart in het bedrijfsleven te brengen, om ruimte te creëren voor iedereen om je hele zelf te kunnen zijn, ook op het werk.

Mijn expertise focust zich rond de thema’s: Verandering – Veriles – Versterking. Ik begeleid in mijn praktijk niet alleen professionals die willen groeien, maar ook mensen die te kampen hebben met verlies en verandering door relatieproblemen, scheiding, overlijden en mantelzorg. Ondanks dat ik aandacht besteed aan de moeilijkheden, focus ik mijn coaching trajecten ook vooral op de mogelijkheden.

Het fundament van mijn coaching ligt in het gebruik van mijn eigen intuïtie, waarbij ik ook gebruik maak van verscheidene theorieën en oefeningen vanuit bijvoorbeeld Barrett Values, Voice Dialogue, systemisch coachen en Geweldloze Communicatie. Hoe ik er ook kom, de setting is een interactieve coaching met als doel een persoonlijke groei, en een ontwikkeling van je zelfbewustzijn en zelfvertrouwen.

Naast de workshops en trainingen over professionele begeleiding bij verlies die ik heb gevolgd, heb ik een Europese certificatie tot ‘Intuïtief Coach’ en tot Barrett Values Consultant en ‘EFT Therapeut’. Daarnaast volg ik jaarlijks nieuwe opleidingen om mijn kennis en persoonlijke groei te verdiepen en verbreden. Mijn cliënten zijn (senior) managers, jonge talenten en support team medewerkers die zich verder willen ontwikkelen; op professioneel, of persoonlijk vlak.

Ik coach in het Nederlands en Engels. Het liefst in persoonlijke gesprekken in mijn praktijk of in de natuur, maar ook via video conference.

“Whatever you can do, or dream
you can, begin it – boldness has
genius power and magic in it”