Executive & Life coaching

Coaching is voor iedereen die het gevoel heeft ‘vast te zitten’, voor wie wil groeien, vooruit wil komen of aan verandering toe is. Op persoonlijk of professioneel vlak, in welke fase van je leven dan ook. Door goede coaching word je je meer bewust van jezelf en ben je beter in staat je eigen keuzes te maken. Keuzes die bij jóu passen. Dus, vind je het tijd om…

 • stappen te maken in je carrière?
 • bepaalde aspecten in je gedrag te veranderen?
 • patronen te doorbereken?
 • op zoek te gaan naar de dingen die je energie en zelfvertrouwen geven?
 • erachter te komen wie je écht bent en welke waarden belangrijk zijn voor jou?

Dan is het tijd voor goede coaching. Coaching die jou de tools geeft om je eigen leven (weer) te besturen in een richting die jijzelf kiest. Zodat je vol energie, een kloppend zelfbeeld en zelfvertrouwen verder kunt reizen.
Samen gaan we op zoek naar mogelijkheden, oplossingen en antwoorden. Maar om daar te komen, moeten we eerst de juiste vragen stellen.

Voorbeelden van vragen die bij mij langskomen zijn:

 • hoe treed ik uit mijn comfort zone?
 • hoe kan ik mijn zelfvertrouwen vergroten?
 • hoe leer ik beter om te gaan met stresssituaties?
 • hoe krijg ik weer plezier in mijn werk?
 • hoe blijf ik trouw aan mijzelf en mijn eigen waarden?
 • wat vind ik ècht leuk om te doen en waar ben ik goed in?
 • hoe leer ik mijn grenzen bewaken en beslissingen te nemen?
 • hoe neem ik anderen mee in mijn ideeën en visie?
 • hoe pas ik mijn communicatiestijl aan mijn publiek aan?
Persoonlijke aanpak

Elk traject begin ik met een test via het Barrett Values Centrum, waar ik geaccrediteerd facilitator ben. Afhankelijk van de situatie kan dit een ‘PVA; Persoonlijke waarden assessment’, een ‘IDR; Individueel ontwikkel rapport’ of een ‘LDR: Leiderschaps ontwikkel rapport’ zijn. Dit rapport vormt de rode draad door het traject.

Wanneer je door mij gecoacht wordt, dan kom je in een omgeving waar je je vrij voelt om jezelf en oprecht te zijn. Ik ben niet het type coach die alle antwoorden klaar heeft liggen. Ik stel vragen en samen werken we naar de antwoorden toe, door te focussen op wat jouw waarden zijn en welke betekenis die voor jou hebben. Ik schets het totale plaatje: persoonlijke en professionele vraagstukken, want het een bestaat niet zonder het ander. Ik daag je uit om je eigen sterke punten te vinden, die te benadrukken en je eigen normbesef te definiëren. En met een nieuwe dosis energie en zelfvertrouwen lukt het je daarna je (professionele) weg verder vorm te geven en te groeien.

Wil je meer weten? Neem dan hier contact met mij op.