Interessante artikelen

Klik hieronder voor interessante artikelen met betrekking tot scheidingen;

Onderzoek

Klik hieronder voor de rapporten van onderzoeken die zijn uitgevoerd met betrekking tot scheiden (op de werkvloer);

Brechje in het nieuws

‘Scheiden op de Werkvloer’ in de Intermediair

In september 2019 verscheen het artikel ‘Hoe je professioneel overeind blijft , ook tijdens een prove-storm’ in de Intermediair. Een interview met client Chantal en Scheiden op de Werkvloer coach Brechje. Dapper hoe Chantal haar verhaal zo open doet. Een inspiratie voor velen! Klik hier om het artikel online te lezen!

‘Scheiden op de Werkvloer’ in de Financiële Telegraaf
Op 8 september 2018 verscheen het artikel ‘Tip voor werkgevers – Lief zijn bij scheiding’ in de Financiële Telegraaf. Ook Brechje maakt deel uit van dit artikel! Klik hier om het artikel online te lezen!

‘Scheiden op de Werkvloer’ in het Algemeen Dagblad
Op 17 februari verscheen het artikel ‘EHBS Eerste Hulp Bij Scheidingen’ in het AD. Ook Brechje maakt deel uit van dit artikel! Klik hier om het artikel online te lezen!

Klik op de afbeelding om hem te vergroten.

‘Scheiden op de Werkvloer’ bij Koffietijd
Op donderdag 8 februari 2018 was ik te gast bij het televisieprogramma Koffietijd. Klik hieronder voor de video of klik hier voor het hele fragment!

[/fusion_text]
‘Scheiden op de Werkvloer’ bij Radio MasterYou
Op vrijdag 24 november 2017 was ik te gast bij het radio Programma MasterYou van AmsterdamFM, om uit te leggen wat de methode Scheiden op de Werkvloer inhoudt. Luister hieronder.