hands-437968_1280
Relatiebegeleiding

Ons dagelijks leven van werk, gezin en vrienden, kan ons wel eens helemaal opzuigen. Zonder het vaak te beseffen komt je relatie op de laatste plaats. Door regelmatig stil te staan en tijd te nemen voor je relatie en voor elkaar, kun je ervoor zorgen samen sterker te worden en te groeien.

Omdat ik scheidingen liever voor wil zijn, en zo vaak in mijn scheidingspraktijk gehoord heb: “als ik dit geweten had… ” ben ik mij gaan verdiepen in relaties en bied ik daarom relatiebegeleiding aan. Werken met een relatiebegeleider kan zeer behulpzaam zijn wanneer:

  • Het niet lekker loopt in jullie relatie: het kan dan verhelderend en vernieuwend zijn om naar de patronen en ontstane dynamieken te kijken en te bezien wat er veranderd kan worden om (weer) gelukkig met elkaar te zijn.
  • Je gaat samenwonen of trouwen, of er kinderen gaan komen: Je bewust worden wat dit kan betekenen voor jullie familiesysteem, kan rust en overzicht brengen bij het vormgeven van jullie gezin
  • Je dit voor wilt zijn en gewoon wilt weten hoe het met jullie relatie gesteld is; een relatie-APK

Het ontdekken van (on)bewuste patronen die zijn ontstaan door drukke sociale levens en het maken van carrière, communicatie die niet alleen maar face-to-face verloopt, maar vooral digitaal, en het bewust worden van de systemen die zijn gevormd doordat er kinderen zijn gekomen, kan helpen in het oliën van vastgelopen, of stroef lopende relaties.

Ik bied zowel groepstrainingen als ‘partnerrelatie-begeleiding’ met jullie beide. De partnerrelatie-begeleiding bestaat uit 4 sessies:

Sessie 1: Een inventarisatie van wat jullie belangrijk vinden (waarden) en patronen ontdekken
Sessie 2: 1-2 meest voorkomende patronen uitwerken aan de hand van opstellingen werk
Sessie 3: Communicatiestijlen en verdieping en vervolg van sessie 2
Sessie 4: Praktische oefeningen voor het dagelijks leven en afronding van het traject.

Bij de groepstrainingen, zal ik werken op basis van ‘Hou me Vast’- trainingen van de Stichting EFT. Dit zijn 8 bijeenkomsten van elk 2 uur. Deze zullen vanaf juni 2020 worden ingepland.

Naast de diverse coachvaardigheids -en persoonlijke ontwikkelingstrainingen heb ik de basisopleiding tot EFT- therapeut afgerond en ben ik gecertificeerd trainer voor de ‘Hou me Vast’ training.

Wil je meer weten? Mail of bel mij dan voor een vrijblijvend intakegesprek.