Scheidingscoaching

Ben je uit elkaar gegroeid en werkt het gewoon niet meer, of blijk je toch erg verschillende verwachtingen te hebben over je relatie, de toekomst, de opvoeding van je kinderen, waardoor je steeds weer in kleine of grote conflicten terechtkomt? Of is er een ander in het spel?

Om wat voor reden je ook uit elkaar gaat, emoties lopen hoog op en je bent de grip op je leven kwijt. Wil je beter leren begrijpen waarom je je voelt zoals je je voelt en wil je een succes van je scheiding maken en niet in een vechtscheiding belanden? Voor jezelf en voor je kinderen? Ik begeleid jullie in de transitie van partnerschap naar gezamenlijk ouderschap, met als uiteindelijk doel het creëren van een respectvolle relatie met elkaar, ook na de scheiding. En dat is toch uiteindelijk wat je wilt.

3/4 maanden begeleiding

  • verheldering in de emoties die in de verschillende fasen van een echtscheiding naar boven komen en die je hoogstwaarschijnlijk nu al ervaart
  • inzicht in welke communicatiestijl je en de andere ouder van nature het liefst hanteren
  • tools aangereikt om uit het conflict te blijven / stappen en tot compromissen te sluiten
  • advies over hoe om te gaan met de gevoelens en gevolgen die je kinderen mogelijk ervaren door de scheiding (optioneel)

Tijdens deze stappen werk je tegelijkertijd aan je eigen verwerkingsproces van de scheiding. Zo kun je jezelf, en de andere ouder beter begrijpen, en kunt hierdoor een respectvolle relatie opbouwen als ouders. Ik leer je om ervoor te zorgen dat het belang van jullie kinderen bij alle te nemen beslissingen voorop staat.

Very Intensive & Personal day

Deze VIP-(Very Intensive Personal) trainingsdag is een intensieve training waar je als ouder in korte tijd een enorme stap zult zetten in de verwerking van je scheiding en met succes je scheiding kunt ingaan of afronden. Je krijgt zicht op en technieken aangereikt in de volgende zaken:

  • Emoties herkennen en neutraliseren
  • Communicatiestijlen herkennen en de juiste toepassen
Ik ben geïnteresseerd in deze trainingen!

In deze stappen leer je om te gaan met je emoties, en beter met de ander te communiceren, zodat je minder strijd, minder stress en meer succes krijgt bij je scheiding en niet belandt in een nare vechtscheiding waar jullie kinderen de dupe van zijn.